Morada
1357NZ Almere
0365401126
Bekijk hieronder welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct!
Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen!
Na 17 beoordelingen geven onze klanten ons 5 sterren. Bestel en ervaar het zelf!
Meld u aan voor de nieuwsbrief voor unieke kortingen en acties!
De klassieker: romige tomatensaus, zachte mozzarella, verse basilicum en een vleugje Parmezaan. Simpel, puur en onweerstaanbaar
Een elegante pizza met tomatensaus, Parmezaan en rucola. Afgetopt met flinterdunne parmaham voor een ware smaaksensatie
Vier kazen, vier karakters. Romig, pittig, zacht en hartig smelten samen tot een onweerstaanbare pizza. De frisse rucola maakt het geheel compleet
De klassieker: romige tomatensaus, zachte mozzarella, verse basilicum en een vleugje Parmezaan. Simpel, puur en onweerstaanbaar
Tomatensaus, romige mozzarella en zachte salami: Simpel, vertrouwd en altijd lekker
Mediterane favoriet met tomatensaus, tonijn, kappertjes, rode ui en zwarte olijven. Fris en hartig tegelijk
Vier kazen, vier karakters. Romig, pittig, zacht en hartig smelten samen tot een onweerstaanbare pizza. De frisse rucola maakt het geheel compleet
Voor de echte vleesliefhebber: Italiaanse venkelworst, pittige salami, rode ui en gegrilde paprika op een rijke tomatenbasis
Een elegante pizza met tomatensaus, Parmezaan en rucola. Afgetopt met flinterdunne parmaham voor een ware smaaksensatie
Krokante bodem met dungesneden carpaccio, pesto, truffel, geroosterde pijnboompitten, rucola en parmezaan.
Voor wie van pit houdt! Tomatensaus, gegrilde paprika, mozzarella, pikante salami en rode pepers. Extra tip: Maak hem af met een romige burrata voor “The Finishing Touch (+3.00)
Een kleurrijke mix van groentes: Tomatensaus, mozzarella, gegrilde paprika, aubergine, rode ui en olijven. Vol, vers en verrassend.
Romige tagliatelle met verse boschampignons en een zachte truffelsaus. Geserveerd met rucola en flinterdunne parmaham (Vegetarisch mogelijk)
Penne in een romige pestosaus met cherrytomaatjes, Parmezaan, geroosterde pijnboompitten en een romige bol buratta
Een klassieker: Tagliatelle in een rijke bolognesesaus van gehakt, geserveerd met rucola en Parmezaanse kaas
Sappige garnalen in een romige saus met spinazie, cherrytomaatjes en een vleugje Parmezaan
Penne met zalm in een romige saus, afgewerkt met kappertjes, rode ui, rucola en Parmezaanse kaas
Huisemaakt, romig Italiaans dessert met mascarpone, koffie en koffielikeur
Vanille met ingelegde mandarijnen en een krokantje
Fris, rond en evenwichtig in de smaak met tonen van peer, citrus en druiven
Vol sappig rijp wit fruit, aangevuld met subtiele ronde tonen van vanille en gebrande hazelnoot. (LET OP: Kurk)
Blush rose uit Verona. Heldere kleur, florale neus, frisse tonen van perzik en abrikoos.
Diep robijnrood met aroma’s van pruimen, perzik en framboos
Usamos cookies para garantir que vocĂŞ obtenha a melhor experiĂŞncia em nosso site. AlĂ©m disso, usamos cookies de terceiros para análises, marketing, publicidade personalizada e para aprimorar nossos serviços. VocĂŞ pode optar por recusar ou aceitar o uso de cookies de terceiros para análises, marketing e publicidade personalizada. Mais informações sobre o uso de cookies podem ser encontradas em nosso polĂtica de privacidade.